Royal Taxi - Peje

Jeta sot është shume dinamike dhe ne natyrisht Ne duam të jemi gjithnjë me kohë ne vendin e kërkuar. Për te arritur të gjitha çka planifikojmë brenda ditës na nevojitet një koordinim i mirëfilltë i kohës sonë. Për të pasur më të lehtë dhe që lëvizjet tuaja mos të jenë ngarkese jemi NE këtu qe kujdesemi për t’u lehtësuar qarkullimin tuaj pa brenga.

Të shpejtë, të sigurte dhe me një korrektësi të plotë. Me staf profesional dhe makina të rehatshme për transportin tuaj. Nuk keni pse merakoseni për vend parkime, për amortizimin e makinës suaj e as për tollovinë në komunikacion. NE jemi aty ku ju nevojitemi. NE jemi kudo për JU dhe të gatshme të kryejmë punën tonë me korrektësinë  maksimale. Koha është ar dhe ne e dimë vlerën e kohës Suaj.

ROYAL TAXI ju ofron siguri maksimale, shperblime të ndryshme për pasagjerë të rregullt dhe shum befasi tjera .

ROYAL TAXI – Pejë

Telefono tani në këta numra:

039/433-433


049/364-364
044/364-364
045/364-364
043/364-364

0800 44444

 

24H NË SHERBIMIN TUAJ!